Thuiszorg Rotterdam
Thuiszorg Rotterdam
Thuiszorg Rotterdam

Financiële hulp

Niets zo vervelend als het hebben van geldzorgen. Wist u dat de meeste echtscheidingen voortkomen uit structurele geldproblemen.

Blijf er niet mee lopen maar begin nog vandaag met het oplossen van uw geldzorgen en geldproblemen.

Zet vandaag nog de stap naar een financieel gezond leven
De eerste stap naar een financieel gezond leven is de aanmelding bij Lorena’s Thuiszorg. Na een gedegen inventarisatie van jouw financiële administratie gaan we samen aan de slag. We maken samen een financieel plan en treffen met de schuldeiser(s) een betaalregeling.

Bemiddeling bij schulden en financiële problemen

Bemiddeling bij schulden en financiële problemen
Tijdens de bemiddeling verzorgen wij de gehele administratie rondom je financiën en onderhouden wij de contacten met je schuldeiser(s). Wij zorgen ook, tegen een geringe bijdrage, voor een correcte belastingaangifte, met vaak alle daarbij behorende voordelen. Ook helpen wij je om eventuele kwijtscheldingen aan te vragen en in te vullen. Wanneer je schulden zijn afgelost wil je (natuurlijk) financieel gezond blijven en wellicht zelfs wat sparen. Wij bieden je een mogelijkheid om een na-traject te volgen, waarin we je begeleiden je eigen administratie uit te voeren en om met geld om te gaan.

Stap voorbij de schaamte en praat erover met mensen uit uw omgeving. Zij kunnen u wellicht helpen. Evenals professionals bij uw bank, de gemeentelijke kredietbank of bijvoorbeeld het NIBUD. Handel vandaag nog. Hoe eerder u er iets aan doet des te sneller zijn uw zorgen over en wordt uw leven weer wat aangenamer!

Copyright © 2009 - 2021 Lorena Thuiszorg B.V. | Teldersweg 255, 3052 TJ Roterdam | Tel: 010-4189532 | Email: info@lorenasthuiszorg.com | HTML sitemap