Thuiszorg Rotterdam
Thuiszorg Rotterdam
Thuiszorg Rotterdam

Zoals u misschien al heeft vernomen, werkt Lorena thuiszorg B.V. al geruime tijd samen met Stichting Perla’s Vriend. Door deze samenwerking is het mogelijk om cliënten of een ieder te voorzien van hun extra behoeften. Hierbij kan u denken aan wandelingen maken, pedicuren, boodschappen doen voor de mensen die niet zelfstandig naar de winkel kunnen, bingo avonden, klaverjassen, kerstdiner, warme maaltijden, koffie ochtenden en ga zo maar door.

Stichting Perla’s Vriend biedt al deze diensten en activiteiten aan en kan dit mogelijk maken door vrijwilligers, mensen uit de buurt en een ieder die zich wilt en kan inzetten voor één van de goede doelen: het helpen en ondersteunen van de mensen die het nodig hebben. Deze doelstelling sluit perfect aan bij de doelstelling van Lorena thuiszorg B.V. En daarom hebben wij voor deze samenwerking gekozen. Mocht u een beroep willen doen op één van de bovenstaande diensten, kan u contact met ons opnemen, en wij zullen zorgen dat Stichting Perla’s Vriend u contact.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Sinds 12-04-2021 is Lorena thuiszorg erkend leerbedrijf van SBB, K0905 voor maximaal Helpende Plus.

Copyright © 2009 - 2021 Lorena Thuiszorg B.V. | Teldersweg 255, 3052 TJ Roterdam | Tel: 010-4189532 | Email: info@lorenasthuiszorg.com | HTML sitemap