Thuiszorg Rotterdam
Thuiszorg Rotterdam
Thuiszorg Rotterdam

Over ons

Lorena Thuiszorg streeft ernaar haar cliënten zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven te laten voeren en draagt zoveel mogelijk bij aan hun bestaanskwaliteit. Onze zorgverlening is vraaggericht. De cliënt bepaalt zelf welke zorg hij of zij wil afnemen en hoe hij of zij dat wil. Wij formuleren een zo passend mogelijk antwoord op de zorgvraag van de cliënt.

Mensen staan centraal bij Lorena thuiszorg

In onze visie staan mensen centraal. Een plezierige omgang tussen cliënten en medewerkers is voor ons belangrijk. Onze medewerkers dragen betrokkenheid, respect en gelijkwaardigheid uit. Daarmee bereiken we een betere kwaliteit zorg.

Ingrid Vriendwijk

Ingrid Vriendwijk

Directie

Is een zeer ervaren zorgprofessional die na jaren werken voor zorginstellingen haar droom om als zelfstandig onderneemster haar eigen bedrijf te willen starten is gevolgd. In haar bedrijf Lorena Thuiszorg B.V., dat sinds 2009 bestaat, werkt zij met hart en liefde voor het vak en voor de mensen die zij verzorgd en begeleid. In 2015 heeft zij in Rotterdam een mooie locatie gevonden voor de huisvesting van haar bedrijf. Ook in 2015 is Ingrid een vruchtbare samenwerking aangegaan met een oude bekende en collega, Ellen Roodeburg, die met haar bedrijf zich op deze locatie heeft gevestigd. Zij werken als een krachtig team en bouwen verder aan een mooie onderneming, met de slogan ‘Meer dan Zorg’ En dat krijgen de mensen die zich bij hen aanmelden. Een uitgebreid en compleet palet aan diensten biedt de klant alles wat nodig is om in een levensfase waarin zorg en of begeleiding nodig is, deze op maat aangeboden te krijgen.

Kiswana Vriendwijk

Kiswana Vriendwijk

Preventiemedewerker / Arbocoördinator
Ellen Roodenburg

Ellen Roodenburg

Ziekenverzorgende

Heeft veel ervaring in de zorg en heeft in tal van functies divers voor zorgorganisaties gewerkt. In 2015 is zij, omdat ze het niet meer naar haar zin had om bij deze organisaties te werken voor haar zelf begonnen. Als ZZP’er is zij aan de slag gegaan en is al snel een oude bekende Ingrid Vriendwijk, met haar bedrijf Lorena Thuiszorg. Hieruit is een fijne en krachtige samenwerking ontstaan, waarna Ellen met haar bedrijf "thuiszorg voor jou" ook op locatie van Lorena Thuiszorg is gevestigd. Ellen en Ingrid doen hun werk met hun hart en met veel liefde. Zij bieden een mooi en compleet pakket aan diensten aan om hun klanten de zorg en begeleiding te kunnen bieden die ze nodig hebben.

Website: Thuiszorg voor jou

Copyright © 2009 - 2021 Lorena Thuiszorg B.V. | Teldersweg 255, 3052 TJ Roterdam | Tel: 010-4189532 | Email: info@lorenasthuiszorg.com | HTML sitemap