Thuiszorg Rotterdam
Thuiszorg Rotterdam
Thuiszorg Rotterdam

Onze visie

Vele ouderen vertrouwen iedere dag op de zorg van Lorena Thuiszorg. Onze zorgverleners hebben oprechte aandacht voor onze klanten. Wij kennen ieders persoonlijke verhaal en levensovertuiging, en we kennen de mensen die voor hen belangrijk zijn. We sluiten daar in de zorg zoveel mogelijk bij aan. In overleg met klanten zelf, hun naasten, andere relevante zorgverleners én vanuit de kennis van ons vak, komen we tot de beste keuzes en oplossingen in zorg- en dienstverlening.

Onze zorgverleners verstaan hun vak. Waar nodig zijn zij gespecialiseerd in een bepaalde zorgvraag. We kunnen vaak ook mensen met ingewikkelde zorgvragen helpen. We bieden verantwoorde zorg thuis.

Als Lorena Thuiszorg is onze belangrijkste uitdaging om onze zorgverleners een omgeving te bieden waarin zij met plezier kunnen werken. Een omgeving waarin naast onze klanten, ook en vooral aandacht is voor henzelf. Onze zorgverleners hebben recht op duidelijkheid en een heldere koers. Ze verdienen een leidinggevende die dichtbij hen staat, die naar hen luistert en oog heeft voor wat zij nodig hebben. En ze hebben recht op een bestuur en directie die voortdurend balans houdt tussen kwaliteit van zorg, zorg voor medewerkers en zorg voor een bedrijfsmatige goede sturing. Zodat we een organisatie zijn waar het prettig samenwerken is en waar medewerkers zich voortdurend kunnen ontwikkelen. Want wij geloven dat alleen tevreden medewerkers zorgen voor écht tevreden klanten.

Copyright © 2009 - 2021 Lorena Thuiszorg B.V. | Teldersweg 255, 3052 TJ Roterdam | Tel: 010-4189532 | Email: info@lorenasthuiszorg.com | HTML sitemap