Thuiszorg Rotterdam
Thuiszorg Rotterdam
Thuiszorg Rotterdam

Manicure

Wilt u graag mooie en verzorgde handen en nagels hebben? Voor een professionele manicure kan zowel de man als de vrouw bij ons terecht voor een behandeling.

Nadat de schoonheidsspecialiste klaar is met de manicure behandeling, zullen uw handen en nagels heerlijk zacht en glad aanvoelen. Wij vijlen en polijsten uw nagels, zodat deze er weer verzorgd en aantrakkelijk uit zullen zien.  Met een vellentangetje zullen wij op een veilige en pijnloze manier overtollige velletjes verwijderen.

Met de ‘Pusher’ schuiven wij op een aangename en zachte manier de nagelriem terug of verwijderen overtollige nagelriemgroei pijnloos en op professionele wijze, waardoor de nagelplaat niet beschadigd.

Uw manicure bestaat uit de volgende handelingen:

1. Uw handen krijgen een handbad en worden vervolgens geschubd. De dode huidcellen worden zo verwijderd.Het herstelt de vochtigheid en elasticiteit van de huid. Het vermindert rimpelvorming en verzacht de huid.

2. Als uw huid er om vraagt, krijgen uw handen een hand serum. De serum stimuleert collageen aanmaak, terwijl melanin wordt onderdrukt, waardoor de donkere ouderdomsvlekjes vervagen. Met snel penetrerende peptide en vitaminerijke formule wordt rimpelvorming verminderd en de huid verstevigd.

3. Uw handen krijgen een handmasker. Deze helpt de handen te beschermen tegen schade die de zon en omgeving kunnen aanrichten. Het masker is rijk aan voedende ingrediënten en zorgt ervoor dat uw handen na behandeling fris aanvoelen en uitzien. Het masker helpt tevens het eventuele serum om diep in de huid trekken.

4. Uw nagels en nagelriemen krijgen verzorging door een gepatenteerde formule met Sodium Fluoride. Hierdoor nemen de sterkte en flexibiliteit van de natuurlijke nagel dramatisch toe. Het stimuleert de nagelgroei, terwijl het de nagelriem voedt.

5. Uw handen worden gehydrateerd door een vitaminerijke lotion of handcreme. Het zorgt voor de perfecte vochtigheidsgehalte van de huid en helpt veroudering van de huid tegen te gaan. Het zorgt voor een zijdezachte huid.

6. Ten slotte worden uw nagels in gewenste vorm gevijld en gelakt in kleur naar keuze.

Copyright © 2009 - 2021 Lorena Thuiszorg B.V. | Teldersweg 255, 3052 TJ Roterdam | Tel: 010-4189532 | Email: info@lorenasthuiszorg.com | HTML sitemap